Wooninitiatief Huize Grooteman

Huize Grooteman biedt ondersteuning in het dagelijks leven op locatie in ons wooninitiatief. De bewoners gaan op reguliere werkdagen naar hun dagbesteding, daarbuiten is Huize Grooteman er voor de bewoners om heerlijk thuis te zijn. Ook gedurende de nachten is er zorg aanwezig in het appartementencomplex.

De bewoners van ons wooninitiatief variëren in leeftijd en hebben uiteenlopende beperkingen. Huize Grooteman is zodanig gebouwd dat een grote verscheidenheid aan handicaps geplaatst kan worden. Het is daarbij wel van groot belang dat er een evenwichtige groep bewoners woont, die plezierig met elkaar samen kunnen leven in dit wooninitiatief. Onze orthopedagoog, in samenwerking met gediplomeerde assistenten, bepaalt of we de door de potentiële bewoner gewenste en geïndiceerde zorg kunnen bieden en of de persoon binnen de groep past.

Huize Grooteman bestaat uit elf appartementen aan de Dorpsstraat in Hoorn. Naast de appartementen hebben we twee gemeenschappelijke ruimten, een gemeenschappelijke keuken, een dakterras en buiten in de tuin hebben we meerdere zitplekken en uiteraard de ruime mogelijkheid om buiten te zijn. Voor verdere informatie over de appartementen verwijzen we u graag door naar de pagina 'Over ons'.

Bij interesse voor een appartement in ons wooninitiatief kan er vrijblijvend contact opgenomen worden door een mail te sturen aan info@huizegrooteman.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op. Wanneer er geen appartement in het wooninitiatief beschikbaar is, bestaat de mogelijkheid om op de wachtlijst geplaatst te worden. Dit uiteraard in goed overleg met u.

Frank, bewoner van dit wooninitiatief

Frank heeft, met behulp van Fonds verstandelijk gehandicapten, een eigen plek gevonden bij Huize Grooteman. Zijn ouders hebben hem nog nooit zo gelukkig gezien: "We zien dat hij het ontzettend naar zijn zin heeft. Dat is het belangrijkste. Het is zijn thuis. Bovendien kunnen we nu zelf ook weg zonder oppas te hoeven regelen. Achteraf is het voor iedereen een vooruitgang. We zijn dankbaar dat Frank deze kans heeft gekregen."

Huize Grooteman, wooninitiatief in Hoorn
Frank

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Huize Grooteman

Dorpsstraat 63
1689 ER Zwaag

KvK: 62760238
BTW: NL85.49.46.913

Bezoek ons op Facebook

T. 0229 - 75 87 94
E: info@huizegrooteman.nl

iBAN: NL 70 ABNA 0478 6442 48