Werken in de woonzorg

Wij zijn trots op het enthousiaste en gedreven team dat de woonzorg mogelijk maakt voor de bewoners van Huize Grooteman. Een team dat iedere dag weer tot een feestje maakt voor de bewoners. Het team van Huize Grooteman bestaat uit ongeveer twintig medewerkers die er samen alles aan doen om de bewoners zo gezond en plezierig mogelijk te laten leven. Samen met je collega's zorg je er voor dat de bewoners de gewenste zorg krijgen, ze veel bewegen en veel buiten zijn. 

Huize Grooteman is zichzelf altijd aan het ontwikkelen, hier horen onze collega's ook bij. We werken in een jong team met enthousiaste collega's. Pak je jouw kansen, dan is Huize Grooteman de ideale werkgever om jezelf te ontwikkelen en meer verantwoordelijkheden te krijgen. 

Huize Grooteman is een wooninitiatief bestaande uit elf appartementen. Wij bieden begeleid wonen voor bewoners met uiteenlopende beperkingen.

Werken in de woonzorg

Vacatures in de woonzorg

Functie
Vrijwilliger

Voor diverse (sportieve) activiteiten zijn wij op zoek naar vrijwilligers die graag hun steentje willen bijdragen in de woonzorg. Hiervoor aanmelden kan via info@huizegrooteman.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Contact

Voor vragen of meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens of via het contactformulier.

Huize Grooteman

Dorpsstraat 63
1689 ER Zwaag

KvK: 62760238
BTW: NL85.49.46.913

Bezoek ons op Facebook

T. 0229 - 75 87 94
E: info@huizegrooteman.nl

iBAN: NL 70 ABNA 0478 6442 48